Interieur ontwerpHAAN INTERIEUR DESIGN

ON-LINE ADVIES:

Soms is een uitgebreid advies niet noodzakelijk en kan ik in een gesprek al een advies geven over de indeling, kleur, sfeer, verlichting en evt. aankopen voor uw interieur. Ik vraag van te voren om een ‘mood bord’ te maken, dit kan ook online bijvoorbeeld bij Pinterest, zodat er genoeg informatie is om met uw interieur aan de slag te gaan. Kosten voor een on-line advies €70,= per uur.


WAT IS EEN MOODBORD

Met een moodbord kun je goed jou wensen vertalen naar beeld. Met

een moodboard vertaald u uw woonstijl veel beter dan met woorden. U kunt via je moodboard communiceren met uw partner/huisgenoot en met u interieurontwerper, zij zien gelijk wat u bedoeld en het moodboard wordt het uitgangspunt van jouw interieur. Dit kan ook digitaal bijvoorbeeld via Pinterest.


INTERIEUR ONTWERP

Wilt u een volledig interieur ontwerp, dan kan ik een 2D of 3D indelingsontwerp voor de betreffende ruimtes maken. Deze ontwerpen geven inzicht in de indeling van de ruimte en de positie en afmetingen van de meubelen waarna u voldoende informatie heeft om uw huis (zelf) in te richten dat het aan al uw wensen voldoet. Prijsindicatie 2D ontwerp  €800,=,

3D ontwerp €1.200,=.  een complexere ruimte ( bijvoorbeeld een winkelpand of werkplaats) € 2.000,=


Een interieurontwerp kan bestaan uit: moodboard en sfeerplan een kleuren- & materialen plan een plattegrond met indeling verlichtingsplan een shoppinglist eindpresentatie.

Joke de Haan


Interieur ontwerp & styling
CONTACTAdres:

Rienstraat 37

8517 Scharsterbrug


Email:

Info@haaninterieurdesign.nl


Telefoon:

(+31) 06 420 110 74


THE SERVICEInterieur Ontwerp


Keuken Ontwerp


Badkamer Ontwerp


Licht Plan


Kleur Advies


Project Management


Copyright © Haan Interieur Design